Domuz Gribi...

Sonun da burada da başladı. Domuz gribi. Artık kapımıza dayandı. Dün itibariyle ilk kurbanımızı verdik. Ben hala kararsızım bu aşı konusunda. Bir de ne kadar hızlı yayıldığını farkettiniz mi? Bir iki gün önce 10larla ifade dilen hasta sayısı bir anda binlere çıktı.

Çok hızlı yayılıyor ve her türlü yayın organı bunu bas bas bağırıyor. Uyarıyor ama bu kuşkularımı yenmeme sebep olmadı nedense. Hala altında bir komplo olduğu düşüncesi içerisindeyim.

Vakti zamanında bir arkadaşım bu ekonomik krizle ilgili bir fikir ortaya atmıştı. Aslında olmadığı ama kapitalist ülkelerin yeni pazarlar oluşturmak ve yeni 3. dünya ülkeleri yaratmak adına ekonomilerini kıstıklarını, para akışını yavaşlattıklarını ve küresel bir krize "bilerek" yol açtıklarını söylemişti. Bu mevcut ve borçlu olan ülkeleri daha da fakirleştirmek içindi. Mantıklı geliyor değil mi ilk bakışta?

Biraz alternatifleri izleyince olaylar başka görünüyor değil mi? Sağlık bakanı bu tip açıklamalar yapanları, ölümler olduğu halde, kişileri etkilemekten ve ölümlerine sebebiyet vermekten soruşturma açacağını söylemişti.

Ben sizi etkilemiş gibi olmayayım ama ben hala kararsızım.

Bu arada Ankara'da da okullar 1 hafta tatil ilan edildi. Kendinize dikkat edin. C vitamininizi eksik etmeyin.

3 kere laf edildi:

Adsız dedi ki...

Tipik Türk insani yorumu yapacagim.
Amerika virüsü yaydi asiyi yapti Türkiye`ye satti :)

Sevgiler
Sinem Arda


hipopotan dedi ki...

Tipik bir yorum olsa da, en azından bu kadar bile bir şeylerden işkillenmek, herşeye rağmen güzel.Ben de, aynı türk insanlarına bir klişeyle cevap vereyim "hayat anlatılanlardan ibaret değil." :) sevgiler...


Adsız dedi ki...

Elbette hayat anlatilanlardan ibaret degil. Durduk yere cikicak hali yok bu virüsün. Bir aidsle basladi , kus gribi vs derken dünyaya yayildi.. heralde bir yerlerde büyük düsünen birileri olmali..

Pakize Akgül


 
Related Posts with Thumbnails
© 2009 - Bir İnsanı Sevmekle Başlar Herşey.. | Free Blogger Template designed by Choen

Home | Top