Taş At Kolun Yorulsun yada Atıyomuş Gibi Yap Belki Korkutursun...

Kusturica'ya benziyor diye festivalde bir adamı, başka bir oyuncuyu dövmüşüz, garibim ne olduğunu bile anlayamamış. Bu nasıl bir zekanın ürünüdür sen söyle arkadaşım...

Heralde taklitlerinden sakının demek bu oluyor. Bilememiş adam. Anlayamadığım nokta şu; bu kadar milliyetçiyiz, Bosna halkını düşünüyoruz, toz kondurmuyoruz da Mavi Marmara'ya ne oldu. Bildiğim kadarıyla İsrail hiç umursamadı bizim küskünlüğümüzü. Hiç sallamadı değil mi?

O na neden diklenemediniz ya da Kustirica'ya bu kadar tepki gösteren devlet adamları İsrail'e gelince sadece ayıp olmuş deyip geçtiler.

Hala bir yaptırım uygulatamadıkları gibi ki insanımız öldü orada, şimdi bahsini bile açmıyoruz.Unuttu herhalde o milliyetçi arkadaşlar... Ya da milliyetçilik uzanabildiği yerden vurmak mı onu anlayamadım?Önce Mavi Marmara'nın hesabını sor sonra gel dayılan.

Kusturica giderken "Sizin de başbakanınız şimdi bizimkiyle el sıkışıyor, O'na neden birşey demiyorsunuz" demişti.

Gerçekten koyun olmayın yada insanı bu kadar saf zannetmeyin milliyetçi kafalar yada provakasyon kurbanları mı diyelim? Neye inandırdılar, nasıl kandırdılar sizi yada ne kullanıyorsunuz söyleyin bizde kullanalım...

0 kere laf edildi:

 
Related Posts with Thumbnails
© 2009 - Bir İnsanı Sevmekle Başlar Herşey.. | Free Blogger Template designed by Choen

Home | Top